27 Mayıs 2016 Cuma

beni affet

beni affet.
ben seni sevdiğim zaman o şehirde yağmurlar yağardı.
sonra senin olmadığın şehirlerde, ben seni severken, yağmurlar yağmaya devam etti.

insan bazen seziyor, bir adım sonra o kişinin olmayacağını. bu yüzden onun fiziksel görüntüsünü, gözlerinden, bedeninden yansıyan canını içine çekmek, zihnine kaydetmek için uzun uzun, derin derin bakıyor ona.

mesela bugün öyle baktım ben dr. a.
ve ben öyle bakardım B. ye.

affet beni B. güçlü bir insan değilim. ya da zayıf bir insanım diyelim. sana güvenli bir alan sağlamaya çalıştım ama kendimle ilgili şeyler aktive oldu. hem seni manipüle ettim hem kendimi. yani bunlar normal aslında. ama benim çıkış noktam sana "secure base" olmaktı. çıkış noktam buydu. ama sana verdim neticede.
kendime de verdim tabi. kat kat fazla zarar vedim hatta. gerçi hangimize daha çok zarar verdiğimizi kıyaslamanın manası yok.

acaba bencilliğimden mi iletişim kurmuyorum seninle?
eminim sesimi duysan çok sevineceksin. kucaklayacaksın beni. biliyorum özledini hem de çok özledin.
ama ben burdayım, sen ordasın. sesini duymak yetmiycek bana. hem ben sonra seni görmek isterim. sana sarılmak isterim. hem de sevişmek isterim. hayatındaki tek kadın olmak isterim.. tüm bunlar hala var içimde. ama senin hayatında birisi var mı beni ister misin bilmiyorum. hem beni istesen bunu söylerdin diye varsayıyorum. neticede beni istemeyen sendin. benden sonra hayatına birisi, fiziksel olarak da, alan sensin.

velhasıl en iyisi kendi başıma ders çıkarma zamanı. elimdeki malzemeyi hazmetmeden sana ulaşmak yine zarar verir bana. ama bir yola girdim. yaşım da 26 oldu. yolumdan sapamam.

ah B. ah ah. (28-05-16, 02.26)


-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*


https://www.youtube.com/watch?v=1e9uvnc8iXw



"Beni affet Kaybetmek için çok erken Sevmek için de çok geç Beni affet Bir adım kalmalı geriye Kırılmış şeylerin nihayetine Yalnızlığın eşiğinde Beni affet Ben seni sevdiğim zaman bu şehirde Yağmurlar yağardı Beni seni sevdiğim zaman bu şehirde Ayrılık kurşun gibi ağırdı Beni affet Şiirler gözlerini Şarkılar saçlarını söylemedi Beni affet Bir adım kalmalı geriye Kırılmış şeylerin nihayetine Yalnızlığın eşiğinde Beni affet Ben seni sevdiğim zaman bu şehirde Yağmurlar yağardı Ben seni sevdiğim zaman bu şehirde Ayrılık kurşun gibi ağırdı Ben seni sevdiğim zaman bu şehirde Yağmurlar yağardı Beni seni sevdiğim zaman bu şehirde Ayrılık kurşun gibi ağırdı Beni affet Kaybetmek için çok erken Sevmek için de çok geç Beni affet"

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder